Klantervaringen

Bij deze nog mijn verhaaltje over mijn ervaring bij jou.
‘Toen de arts mij verwees naar een logopedist, had ik er een hard hoofd in of dat zou helpen voor mijn klachten. Ook wist ik eigenlijk niet zo goed waar een logopedist nou goed voor was. Met veel klachten zoals hees zijn, vaak verkouden maar ook het gevoel hebben dat er iets niet helemaal lekker zat rondom het keel-neus-oor systeem kwam ik aan bij Dorien. Ik vertelde mijn verhaal en werd gelijk serieus genomen. We gingen aan de slag, zo kreeg ik verschillende oefeningen mee voor thuis maar ook oefeningen die we samen deden. Na enkele weken merkte ik al verbetering en na een week of 12 waren mijn klachten zeker met 80% verminderd. Ik heb super veel van Dorien geleerd en zo weet ik nu ook dat een logopedist niet alleen helpt met stemgebruik, maar nog bij veel meer. Ik heb een super fijne ervaring gehad en raad het zeker aan!’
Van Ingrid

Ik ben bij Dorien gekomen om spraakafzien te leren. Ik ben zeer tevreden. Mijn lessen waren voornamelijk online omdat dit heel handig is in coronatijd. Alle oefeningen zijn aan bod gekomen en ik heb veel geleerd in het afgelopen jaar. De opbouw van de lessen was goed, van eenvoudige oefeningen naar lange zinnen en gesprekjes. Spraakafzien is moeilijk om te leren maar met behulp van Dorien is het mij best goed gelukt. 
Van Ingrid

“Mijn dochter had een taal achterstand en wat onzekerheid met praten, en dat is bij Logopedie Noordwijkerhout helemaal verholpen, op een hele fijne manier. Mijn dochter ging altijd graag naar de logopedie afspraken, ze vond alle spelletjes die gedaan werden, erg leuk en het was zo fijn dat dit op zo’n gezellige en speelse manier gedaan kan worden voor jonge kinderen. Ze zag het nooit als een medische afspraak wat ‘moet’ maar meer als een leuk speel uurtje wat ze elke week mocht doen. Het contact met de logopedist verliep ook zeer prettig, altijd duidelijk en het gaf mij als moeder ook meer zelf vertrouwen over hoe ik het beste met mijn dochter kon blijven oefenen tussen de afspraken door. Echt top!’

Van Maaike, moeder van Myla

Van niet goed verstaanbaar naar erg goede zinnen maken/ hele verhalen vertellen en duidelijk verstaanbaar. Dorien heeft enorm veel kennis en ervaring in huis. Zij kijkt naar wat het kind nodig heeft. Ze heeft passie voor haar vak en geeft dit met alle liefde, aandacht en geduld door aan het kind. In de laatste fase heeft Dorien Jip ook nog goed geholpen met voorbereidend leren lezen. Dankbaar❤️Dankjewel Dorien.

Van Edith, moeder van Jip

I recommend it with all my heart.  First of all, very nice and patient.  Dorien has extensive knowledge and is able to pass it on to children.  The therapy room is very pleasant and cozy.  She helped my son with what he had problems learning at school.

Mijn beide dochters zijn altijd met plezier naar de logopediste gegaan. De oefeningen waren goed op het kind afgestemd. Goede communicatie naar mij als ouder.

Ik begreep goed hoe en welke oefeningen we thuis konden oefenenen. Voortgang en vervolg werd duidelijk besproken en ging vaak ook in overleg.

Ze merkte direct als ik te weinig lucht had dan zei ze al dat ik rustig moest leren te praten en met mijn ademhaling .En dat is zeker nu meer derdeels goedgegaan .Dank je wel

De logopedist neemt echt haar tijd voor het kind en stelt het kind op zijn gemak, zodat de behandeling effectief is.

Omdat ze percies weet wat een kind nodig heeft, en waar het aan ligt. Ze is goed’

Veel leuke verschillende spelletjes en maniertjes om spelenderwijs te oefenen.

De passie voor haar vak straalt ze uit.

Goede uitleg, plan, oefeningen